Afic Blanes
Afic Blanes

Videoteca

Per veure les activitats de l'Afic Blanes, clica sobre els nostres videos:

27a. Festa de la fotografia AFIC 2010


Els dies 18 i 19 de setembre l'Afic va organitzar la 27a. Festa de la Fotografia. Dos dies plens d'activitats per tal de fer ús de la nostra càmera fotogràfica. Vàrem treure instantànies de: Manaies, Gegants i Capgrossos, la Costa Brava des del mar, focs amb malabars a la platja, tirada de l'art, exposicions, sessió fotografica amb platós exteriors amb models i culturistes…. Tot plegat un éxit!!


LA GALA 50 Aniversari (1960-2010)

El 20 de Marį de 2010 es va celebrar el 50č Aniversari de la creaciķ de l'AFIC al teatre de Blanes. La filmaciķ es va realitzar amb dues cāmeres.

Les imatges exteriors es van realitzar en un dia per diferents localitzacions de Blanes. La periodista és l'Almudena Montaņo. L'operador de cāmera i fotografia en Marc Reixach. La idea i l'ediciķ va ser d'un servidor, Xavi Gámez.

Us mostro un petit resum de com va transcķrrer l'acte.Concurs audiovisuals AFIC Blanes 20103er classificat del concurs audiovisuals AFIC Blanes

Tercer classificat. Autor: Domingo Fernandes Chico (6 votacions)2ķn classificat del concurs audiovisuals AFIC Blanes 2010

Segon classificat. Autor: Jose Angel Arroyos (10 votacions)
AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com