Afic Blanes
Afic Blanes

Videoteca

Per veure les activitats de l'Afic Blanes, clica sobre els nostres videos:

Inauguraciķ. LANZAROTE: GEOGRAFÍA HUMANA Y PAISAJE


“He vingut en nombroses ocasions a Lanzarote, la meva relació amb l'illa s'ha anat modificant i enriquint amb cada estada, transportant-me fins al punt en el qual em trobo avui, ben diferent al punt de partida, ja que en el camí, Lanzarote m'ha ensenyat i transformat.Una transformació que experimento com a persona i com a fotògraf, on la geografia humana de Lanzarote se superposa al paisatge, creant una forma de veure i sentir aquest entorn únic. He deixat de ser un subjecte passiu, bàsicament observador, per a convertir-me en un subjecte actiu, que conviu i es relaciona amb els diferents actors que configuren Lanzarote (la seva geografia humana i el seu paisatge). D'aquesta convivència sorgeix el projecte que us presento amb la humil intenció de donar a conèixer no només el paisatge de Lanzarote, sinó també a la seva gent.El coneixement de la seva gent, dels seus costums i de la seva forma de relacionar-se amb l’entorn i el paisatge, són la base del treball que presento, ja que es centra i al mateix temps ret homenatge als artesans. Dones i homes que a través del seu esforç diari, utilitzant els recursos que generosament ofereix Lanzarote, han estat capaços de transformar-los i mantenir així vives les tradicions”. 

AFIC 2018 en imatges


Aquest vídeo és un resum de les activitats realitzades a l'Agrupació Fotogràfica de Blanes al llarg de l'any 2018.

Espero us trobeu i gaudiu de recordar el moment. 

Agrair a tots els que heu fet possible un any AFIC tan ple d'activitat, de fotografia i de bons moments compartits.


 

Sopar d’estiu i lliurament de premis lliga social 2016-17


El passat dissabte 2 de juny al restaurant Sentits de Blanes, va tenir lloc el sopar d’estiu d’AFIC. Com és habitual l’ambient va ser molt agradable i la vetllada molt divertida.

En el transcurs es van lliurar el premis de la lliga social 2017/18 i es va fer un intercanvi de fotografies.  

Taller de TIMELAPSE


El passat diumenge 22 de gener es va realitzar el taller de Timelapse. Ha estat impartit per un soci d'AFIC, Àngel Guillen i han assistit 8 persones, les quals han pogut aprendre el flux de treball d'un timelapse. Començant per la captura, el processament dels arxius raw i l'estabilització de les imatges, fins a l'edició final i conversió a vídeo.Petita mostra d'un exercici del taller realitzat per Adolf Gómez. 

Entrevista Joaquim Robert


Joaquim Robert és un dels primers fotògrafs amateurs que va exercir de fotoperiodista a Blanes. Va ser membre i tresorer de la primera junta de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. Als seus 72 anys encara se'l podia veure capturant imatges de tots els actes públics de la localitat.El dilluns 1 de juliol de 2013 va morir després d’una llarga malaltia a qui recordarem sempre amb la camara penjant al coll i fent allò que més li agradava. Inmortalitzant tots els actes de la seva Vila.En aquest vídeo, l'Almudena Montaño, en Mingo F. Chico, en Marc Reixach i en Joan Membrives, l'entrevisten amb moitu de la publicació de fotogrAFCI la revista que anualment publica l'Agrupació (AFIC Blanes).   AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com