Afic Blanes
Afic Blanes

Sortides

La idea de les Sortides Fotogràfiques té a veure amb el desig de trobar-se, companys amb la mateixa afició, i passar un matí o un dia compartint una activitat relacionada amb aquesta.

Si bé la fotografia realment més elaborada/pensada és un acte de solitud del fotògraf amb el seu equip i un motiu escollit, en aquestes trobades això perd una bona part d'intensitat; part recuperada amb escreix tant per l'ambient entre companys com per l'intercanvi de criteris, de gustos, de coneixements... de tot tipus d'informació relacionada amb el món de la fotografia.

Atès que tenim la possibilitat d'aprendre dels altres, s'aconsegueix que les relacions entre els socis participants s'estrenyin i es creïn vincles d'amistat.
Així doncs, recomanables per aquestes dues grans raons: aprenentatge tècnic i foment del companyerisme.

La sortides s'estan programant últimament amb tres mesos d'antelació, amb un dia escollit i amb diferents temes; la idea és que els socis de l'entitat es puguin organitzar a l'hora de programar-se les seves assistències i que les temàtiques siguin diferents i variades (esport, paisatge, urbana, macro, retrat...); arribant d'aquesta manera als diferents gustos i tendències que co-existeixen a la nostra associació fotogràfica.

AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com