Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 03/07/2017

Lliurament de premis i inauguració de l’exposició Quillat 2017


El veredicte del 45è Concurs Fotogràfic Quillat es va emetre a mitjans del passat mes de juny, a càrrec d'un jurat compost per Raimon Moreno, Laura PregoJose A. AndresJean SalillesLuis Calle i Delfí Ramírez.

L'emblemàtica Casa Saladrigas va allotjar el passat cap de setmana el lliurament de premis corresponent a la 45a edició del Concurs Quillat. Organitzat per l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC), amb el suport de l'Ajuntament de Blanes.

Els amants de la fotografia tenen l'oportunitat de gaudir fins al pròxim 5 d'agost d'una extraordinària exposició. Són les fotografies que han estat guardonades o finalistes dels 45ns Premis Quillat.

A l'exposició hi ha les 40 obres finalistes i les 20 fotografies premiades, 1r i 2n premi de cadascuna de les 10 seccions amb què compta el concurs: natura, retrat, paisatge, art experimental, arquitectura, esports, bodegó, estil street, mar i col·lecció. En total, sumen 60 treballs absolutament recomanables, no tan sols per la força i creativitat que amaguen les imatges, sinó també perquè pot atraure a tothom: professionals, aficionats i amants de l'art en general.

La inauguració de l'exposició va anar precedida pel lliurament de guardons. L'acte el van encapçalar el primer tinent d'alcalde de Cultura, Quim Torrecillas, acompanyat del president de l'AFICJuan Laguna, així com d'altres membres de l'agrupació, regidors i regidores de l'Ajuntament de Blanes, i socis i sòcies de l'entitat.

Aquest 2017 el Premi Quillat d'Honor de la 45a edició, José Beut Duato, que rep la medalla daurada de la CEF (la Confederació Espanyola de Fotografia) i 500 €. Es tracta d'un reconeixement al millor fotògraf del certamen, el que compta amb més obres premiades o finalistes en aquesta edició.

Xavier Xaubet Serra va ser el guanyador del Premi Quillat Social que es lliura a l'autor i soci d'AFIC que compta amb més fotografies premiades o finalistes. En aquesta modalitat el jurat només valora els treballs presentats pels socis de l'AFIC, i la distinció està dotada amb 100 € de premi.
Notícies anteriors

Concursos - 10/04/2018

QUILLAT 2018

Lliga social - 08/04/2018

Setena entrega de la lliga AFIC 2017-18
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com