Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 12/04/2019

Alumnes de l'Institut de Palafolls visiten l'exposiciķ MOCADORS AL VENT


Els dies 2 i 9 d'abril alumnes de l'institut Font del Ferro de Palafolls han fet una visita guiada a l'exposició Mocadors al Vent. L'Uli (Ulrike Rota), una de les models, no només els ha acompanyat i explicat l'experiència foto-terapèutica que ha suposat les sessions fotogràfiques i l'exposició. També els ha organitzat una ...


AFIC - 08/04/2019

Pablo Ntutumu, premiat al Trofeu Torretes


En Pablo Ntutumu, soci d’AFIC ha estat premiat al Trofeu Torretes amb Medalla de Plata de la FCF i 100 € a la categoria de Festes i Tradicions, on ha participat amb una col·lecció de 5 fotografies de correfoc. Enhorabona!

 


Formaciķ - 08/04/2019

Fotografia Esportiva - Cāpsula formativa i sortida prāctica


Fotografia Esportiva - Càpsula formativa i sortida pràctica

Ponent: Susana Sanchez

Us oferim amb aquesta activitat la possibilitat de participar d'una formació en fotografia esportiva i d'una sortida pràctica.
1-. Càpsula formativa, divendres 26 d'abril de 19 h a 21 h a XXLV (plaça dels Pins)
2-. Sortida ...


Lliga social - 06/04/2019

Resultats setena entrega de la lliga AFIC 2018-19


Divendres 5 d’abril va tenir lloc el veredicte de la 7a. entrega de la lliga AFIC Blanes.  Com de costum vam visionar i comentar les fotografies, aquest cop amb en Jordi Masbernat, com a conductor del debat.

Pel que fa a la lliga digital edició lliure, en aquesta entrega el tema era retrat i el millor puntuat va ser en Josep Recio amb 54 punts. A la categoria d’edició ...


AFIC - 04/04/2019

PERDUTS EN EL TEMPS, Exposiciķ


La propera exposició que AFIC portarà al MiD Palafolls es titula "Perduts en el Temps" i l'autor és en Juan Laguna. Cada imatge és un muntatge de diverses fotografies integrades a la perfecció per crear una escena amb uns personatges que semblen atrapats o perduts en el temps.
L'exposició presenta una gran ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com