Afic Blanes
Afic Blanes

Lliga gironina - 18/02/2019

AGEF - Classificaciķ 5a. entrega


El cinquè lliurament de la Fotolliga gironina va tenir lloc el passat divendres a Calonge, el tema era mans i el jurat  compossat per en Xavi Cabrera, en David Quintana i l'Enric Xicars, va premiar amb 30 punts una foto de Jordi Soldevila.

Us recordem que tant les fotografies guanyadores, com les informacions, sobre el jurat, las classificacions per clubs, la general i el lliurament ...


Formaciķ - 08/02/2019

Cāpsula mascāres de lluminositat


La càpsula sobre màscares de lluminositat que va oferir l'Adolf va aplegar una vintena de persones. La xerrada va començar amb un breu repàs de les capes, màscares i seleccions de Photoshop, fins a arribar a les màscares de lluminositat i el panell de Tony Kuyper.
Una innovadora tècnica que permet seleccionar ...


AFIC - 06/02/2019

PAISATGES DE TERRA, AIGUA I GEL, Exposiciķ


La propera exposició al MID Palafolls es titula Paisatges de terra, aigua i gel, els autors, la Montserrat Guzman i l'Adolf Gómez portaran a Palafolls un recull de fotografies de paisatges espectaculars, fruit  d’alguns dels seus viatges a indrets emblemàtics del planeta: Islàndia, les Illes Lofoten i els Parcs Nacionals de l'Oest dels Estats Units.

L’exposició ...


AFIC - 06/02/2019

8 Fotografs 8 Visions


8 Fotografs 8 Visions, amb aquest títol tan suggerent es presenta l’exposició que inaugurarem el dissabte 2 de març a Casa Saladrigas i que es podrà visitar fins el 30 de març.

Es tracta de 8 col·leccions de 8 socis d’AFIC Blanes.

Josep Recio: retrats d’arreu.

Juan Laguna: surrealisme fotogràfic (fotomuntatge).

Joan ...


Lliga social - 02/02/2019

Resultats cinquena entrega de la lliga AFIC 2018-19


Divendres 1 de febrer va tenir lloc el veredicte de la 5a. entrega de la lliga AFIC Blanes.  Com de costum vam visionar i comentar les fotografies, aquest cop amb en Paco Membrives com a conductor del debat, el qual va ser molt enriquidor.

Pel que fa a la lliga digital, edició lliure, el millor puntuat va ser Albert Fontàs amb 51 punts. i, a la categoria d’edició ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com