Afic Blanes
Afic Blanes

Formació

"Fotografiar es col·locar el cap, l'ull i el cor en un mateix eix"

Henry Cartier-Bresson

Així expressava l'amor per la fotografia i l'art, un dels fotògrafs més importants del segle passat. La fotografia és una disciplina que ens ensenya a mirar el món i la realitat a través del visor d'un objecte, amb la capacitat de capturar instants únics, i fer-los memorables. Però, com hem de capturar? Com podem aconseguir transmetre un missatge, unes sensacions, unes emocions...?

El dia a dia d'un fotògraf és un aprenentatge continu, una recerca cap a la realització d'aquella instantània que esdevindrà un moment etern. La aplicació de les noves tecnologies a l'àmbit de la fotografia, ens ha obert una porta infinita a la creativitat i l'expressió artística.

Aquesta capacitat de comunicar a partir de una imatge, és possible gràcies a un llenguatge: el de l'art de la fotografia.

La formació d'un fotògraf va encaminada a conèixer les eines, les paraules, les tècniques que faran possible la construcció de frases i conceptes amb els que podrà transmetre, emocionar, sacsejar, i mil coses més, però mai, deixar indiferent.

AFIC Formació, persegueix aquest objectiu, oferint cursos i tallers que van des de la iniciació a la fotografia als coneixements més avançats. En la nostra formació hi col·laboren socis experimentats i reconeguts fotogràfs amics i companys de l'agurpació: Jose B. Ruiz, Gabriel Brau, Tino Soriano, Jorge Llorca, Hugo Rodriguez, entre d'altres.
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com