Afic Blanes
Afic Blanes

Formaciˇ

"Fotografiar es colĚlocar el cap, l'ull i el cor en un mateix eix"

Henry Cartier-Bresson

AixÝ expressava l'amor per la fotografia i l'art, un dels fot˛grafs mÚs importants del segle passat. La fotografia Ús una disciplina que ens ensenya a mirar el mˇn i la realitat a travÚs del visor d'un objecte, amb la capacitat de capturar instants ˙nics, i fer-los memorables. Per˛, com hem de capturar? Com podem aconseguir transmetre un missatge, unes sensacions, unes emocions...?

El dia a dia d'un fot˛graf Ús un aprenentatge continu, una recerca cap a la realitzaciˇ d'aquella instantÓnia que esdevindrÓ un moment etern. La aplicaciˇ de les noves tecnologies a l'Ómbit de la fotografia, ens ha obert una porta infinita a la creativitat i l'expressiˇ artÝstica.

Aquesta capacitat de comunicar a partir de una imatge, Ús possible grÓcies a un llenguatge: el de l'art de la fotografia.

La formaciˇ d'un fot˛graf va encaminada a conŔixer les eines, les paraules, les tŔcniques que faran possible la construcciˇ de frases i conceptes amb els que podrÓ transmetre, emocionar, sacsejar, i mil coses mÚs, per˛ mai, deixar indiferent.

AFIC Formaciˇ, persegueix aquest objectiu, oferint cursos i tallers que van des de la iniciaciˇ a la fotografia als coneixements mÚs avanšats. En la nostra formaciˇ hi colĚlaboren socis experimentats i reconeguts fotogrÓfs amics i companys de l'agurpaciˇ: Jose B. Ruiz, Gabriel Brau, Tino Soriano, Jorge Llorca, Hugo Rodriguez, entre d'altres.
AFIC Blanes
Agrupaciˇ FotogrÓfica i CinematogrÓfica de Blanes
[Administraciˇ]
Plaša Argentina, n˙m. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com