Afic Blanes
Afic Blanes

Formaciķ

"Fotografiar es colˇlocar el cap, l'ull i el cor en un mateix eix"

Henry Cartier-Bresson

Així expressava l'amor per la fotografia i l'art, un dels fotōgrafs més importants del segle passat. La fotografia és una disciplina que ens ensenya a mirar el mķn i la realitat a través del visor d'un objecte, amb la capacitat de capturar instants únics, i fer-los memorables. Perō, com hem de capturar? Com podem aconseguir transmetre un missatge, unes sensacions, unes emocions...?

El dia a dia d'un fotōgraf és un aprenentatge continu, una recerca cap a la realitzaciķ d'aquella instantānia que esdevindrā un moment etern. La aplicaciķ de les noves tecnologies a l'āmbit de la fotografia, ens ha obert una porta infinita a la creativitat i l'expressiķ artística.

Aquesta capacitat de comunicar a partir de una imatge, és possible grācies a un llenguatge: el de l'art de la fotografia.

La formaciķ d'un fotōgraf va encaminada a cončixer les eines, les paraules, les tčcniques que faran possible la construcciķ de frases i conceptes amb els que podrā transmetre, emocionar, sacsejar, i mil coses més, perō mai, deixar indiferent.

AFIC Formaciķ, persegueix aquest objectiu, oferint cursos i tallers que van des de la iniciaciķ a la fotografia als coneixements més avanįats. En la nostra formaciķ hi colˇlaboren socis experimentats i reconeguts fotogrāfs amics i companys de l'agurpaciķ: Jose B. Ruiz, Gabriel Brau, Tino Soriano, Jorge Llorca, Hugo Rodriguez, entre d'altres.
AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Francesc Maciā i Llussā n.26 (zona Els Pins)
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com