Afic Blanes
Afic Blanes

Lliga social - 08/05/2021

8é lliurament lliga social AFIC Blanes


Lliga Social AFIC Blanes 20/21 acabada, actualitzada la classificació final.

Ahir divendres van tenir la presència del jurat de luxe format per Maria Victoria Planas i Jorge Llorca els dos Premis Catalunya, i també amb Joan Serrano que ens van comentar molt amablement les fotos presentades. Un cop mes per via telemàtica i escurçant ...


Noticies - 29/04/2021

Josep Lois


Vas nèixer un dia de forta tramuntana al 1962 i fins avui has format part de les nostres vides, des de que la fotografia va creuar els nostres camins.

Somiador, perfeccionista, amic dels teus amics,has deixat una empremta difícil d'oblidar. Allà on estes segur que tens la teva Nikon penjada.

 

Estàvem, estem, estarem junts.

A trossos, ...


Noticies - 16/04/2021

Miguel Parreņo


En Miquel Parreño, ens ha deixat després d’una llarga enfermetat. En Miquel ha estat un referent de la fotografia a casa nostra. Fa 15 anys era un innovador,   les seves fotos impactaven amb una tècnica anomenada “Dragan”. Els anys 2002, 2003 i 2005 va guanyar el premi Quillat, i  també va fer de jurat en moltes ocasions a  l’AFIC.

Un ...


Noticies - 10/04/2021

7č lliurament lliga social AFIC Blanes


Actualitzada la classificació després de la setena entrega.

Ahir divendres vam comptar amb la presència dels tres jurats que van valorar les fotos presentades de la penúltima entrega. Pedro Tercero, José Bernabé i Xavier Díaz van comentar les imatges i un cop mes la plataforma Zoom va escurçar les distàncies i el confinament.

Ja ...


Concursos - 22/03/2021

45č Trofeu Torretes de Fotografia de Calella


Gran exit de resultats al 45è Trofeu Torretes de Fotografia de Calella, Montserrat Moraleda, Josep Recio, Juan Laguna, Xaver Xaubet i Pablo Ntutumu guanyadors en diferents seccions del concurs.

Galeria de fotos guanyadores http://www.festimatge.org/ca/trofeu-torretes-de-fotografia-resultats/

Aquest saló gaudeix dels reconeixements ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com