Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 13/05/2017

Imatges de la Festa del Comerį Palafolls 2017


Diumenge al matí va tenir lloc la 2a. Festa del Comerç de Palafolls, organitzada per l’ACEP (l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls).

Durant tot el matí els assistents van poder participar d’un munt d’activitats: animació Infantil a càrrec de Rah-mon Roma, desfilada de Star Wars, desfilada de moda, complements, ...


Lliga social - 12/05/2017

Guanyadors i guanyadores de la lliga AFIC 2016/17


La lliga 2016-17 ha estat una lliga molt disputada i molt emocionant, però sobretot plena de bon rotllo, amistat i ganes d’aprendre plegats.

Enhorabona a tots els participants, especialment als premiats, la seva constància i dedicació té la més que merescuda recompensa.

Només ens queda cel·lebrar-ho plegats amb un sopar on es farà ...


AFIC - 11/05/2017

Rally fotogrāfic Festes de Primavera, Els Pins 2017


El diumenge 28 de maig, un dia de ralli fotogràfic. Un cop més el ralli s’emmarca dins les Festes de Primavera del barri de Els Pins.

Com sempre passarem un matí divertit amb la càmera i practicant la nostra afició. En aquesta edició els temes seran tres activitats del programa de festes: tirada a l’art/sardinada, cercavila de gegants/passada ...


Formaciķ - 11/05/2017

Taller de LLARGA EXPOSICIĶ DIURNA (LED) - INSCRIPCIĶ OBERTA


Aquest taller està pensat per aprendre la tècnica de les fotografies de llarga exposició diurna, tant pel que fa a la captura (material necessari, preparatius previs, escollir la localització...), com pel que fa al processament posterior en photoshop.

Veure programa del taller: PROGRAMA TALLER

Informació del curs:

-Preu: 25€  (socis AFIC ...


Sortides fotogrāfiques - 08/05/2017

Imatges de II ediciķ de la Festa del Comerį Palafolls


Us deixem amb algunes imatges de la Festa del Comerç que va tenir lloc diumenge 7 de maig a Palafolls. AFIC va ser present amb un stand i un Photocall on tothom que ho va desitjar es va poder fer fotografies amb els personatges de la famosa saga Star Wars.
en breu penjarem un enllaç on podreu descarregar la vostra foto.

 


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Francesc Maciā i Llussā n.26 (zona Els Pins)
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com