Afic Blanes
Afic Blanes

Concursos - 14/08/2016

Inauguraciķ i lliurament de premis - Festa Major de Blanes


Dissabte 13 d’agost, a Casa Saladrigas coincidint amb la inauguració de l’exposició, ha tingut lloc el lliurament de premis i distincions de la 22a. edició del concurs fotogràfic de Festa Major de Blanes.

L’acte l’ha encapçalat l’alcalde accidental i regidor de Cultura i Festes, Quim Torrecillas, acompanyat del vici-president ...


Sortides fotogrāfiques - 14/08/2016

Sortida al Correfoc de Malgrat de Mar


La Colla de Diables Ratpenatsinfernals va fer córrer ahir dissabte a la nit el foc pels carrers del poble. L'espectacle va començar a la plaça de l'església i va acabar a la plaça de l'Ancora.
Com ja és habitual alguns socis (Pablo, Jordi i Salip) van assistir disposats a captar bones imatges, però aquest cop no tots ...


Formaciķ - 11/08/2016

AFIC Cursos de Fotografia


Us presentem un munt de propostes, cursos, tallers i sortides fotogràfiques per aprendre i compartir la fotografia, la nostra afició. Aquestes propostes estan pensades sobretot per aquells que vulguin iniciar-se en la fotografia, però també per aquells que busquen perfeccionar una tècnica o especialitzar-se en algun àmbit concret.
Obrirem Inscripcions ...


Concursos - 07/08/2016

Veredicte del 22č Concurs Fotogrāfic Festa Major de Blanes 2016


El passat 7 d'agost el jurat format per Josep Carmona, Francesc Carrión i Alfonso Revaliente va triar els guanyadors i finalistes de cadascuna de les categories del concurs fotogràfic de Festa Major.
Les categories d'aquesta 22a. edició han estat, les ja tradicionals, "Focs Artificials" i "Festa Major" i "Correfoc".
En ...


Noticies - 04/08/2016

Solˇlicita la compensaciķ econōmica per la publicaciķ de les teves obres fotográfiques


Compartim un enllaç a un article publicat per Asociación de Fotógrafos Profesionales de España. Llegeix atentament, ja que si alguna de les teves fotografies ha estat publicada en llibres, revistes, catàlegs et podràs beneficiar econòmicament. Llegir l'article.

 


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Francesc Maciā i Llussā n.26 (zona Els Pins)
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com