Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 16/07/2019

KDD Focs i Correfoc


La setmana vinent comença la Festa Major de Blanes i el dia 23 el concurs de focs artificials. Si t'agrada la fotografia, tens oportunitat de participar en el concurs Fotogràfic de Festa Major. El concurs té tres seccions: Festa Major, Correfoc i Focs d'artifici (vegeu bases). Si vols aprendre a fer fotografia de focs o de correfoc et convidem a la trobada que organitza AFIC Blanes ...


AFIC - 10/07/2019

Concurs d’estiu 2019 - AFIC


Us presentem i us animem a participar d’una nova edició del concurs d’estiu “VIATGES I VACANCES. El títol del concurs ja ens dóna una pista de la seva temàtica. Són fotografies que podeu fer tranquilament, tant si esteu de viatge aprofitant les vacances, com sinó, ja que els temes es poden fer encara que esteu a casa.

Llegiu amb atenció ...


AFIC - 09/07/2019

Sopar d’estiu i lliurament de premis lliga social 2018-19


Dissabte 15 de juny al restaurant “La Torreta” de Malgrat, va tenir lloc el sopar d’estiu d’AFIC. Un sopar que va aplegar 41 comensals per acomiadar la temporada i participar del lliurament de premis de la lliga.

En el transcurs del sopar es va fer un intercanvi de fotografies i cadascú es va poder endur un bonic record, una foto d’un company o companya.

Com ...


AFIC - 09/07/2019

Carlos Haro. Cartell de Festa Major


Avui s’ha a la sala d’actes de l’ajuntament el programa de Focs i l’esperat cartell, enguany amb una fotografia del nostre company d’AFIC, Carlos Haro.

 


AFIC - 08/07/2019

David Keep i Potenciano Ahijado guanyen els 47ens Premis QUILLAT 2019


La Casa Saladrigas va acollir dissabte 6 de juliol el lliurament dels 47ns Premis Fotogràfics Quillat, que organitza l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC).
Conjuntament amb l'entrega de guardons, també es va inaugurar l'exposició que recull tant les obres guanyadores com les finalistes.
L'alcalde ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com